Voor loopbaanadviseurs

Als loopbaanadviseur  zult u ze met enige regelmaat spreken: klanten die er over denken om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Daarbij wilt natuurlijk niet dat ze over één nacht ijs gaan, want bij het starten van een eigen onderneming komt veel kijken. Het is zaak om eerst te onderzoeken of het haalbaar is om van een kans een bedrijf te maken. En past het ondernemerschap wel bij uw klant?

Lantèr biedt hulp. In samenwerking met u maken we van de kansen die uw klant ziet, een bedrijf. Dat doen we aan de hand van een ondernemingsplan. Zo’n plan helpt bij het op een rij krijgen van de ideeën, het samenstellen van een businessmodel en het maken van keuzes. Maar het is natuurlijk ook van belang om eventuele financiers te kunnen overtuigen.

Wilma Hendriks van Lantèr is bedrijfskundige en is daarnaast ook opgeleid als loopbaanadviseur. Daardoor is zij niet alleen voor uw klant, maar ook voor u een goede sparringpartner. Zij weet hoe zij resultaten van een loopbaanadviestraject kan vertalen naar input voor een businessmodel en naar een ondernemingsplan. Even overleggen over een klant? Neem contact op met Lantèr.