Over Lantèr

Lantèr is opgericht door Wilma Hendriks. Als bedrijfskundig adviseur, businesscoach, facilitator en projectmanager heeft ze afgelopen 17 jaar vele startende en ervaren ondernemers in het MKB begeleid bij het ontdekken en pakken van nieuwe kansen voor hun bedrijf. Daarnaast is ze al jaren betrokken bij projectmatige samenwerkingen van ondernemers, onderwijs en overheid in Noordoost Brabant en Gelderland. Deze samenwerkingen zijn gericht op het ontwikkelen van de economische kracht van de regio.

Wilma is een breed bedrijfskundige. In 2013 is ze afgestudeerd als master in Management & Organisation. In diverse functies, opleidingen en trainingen heeft ze kennis opgedaan van strategievorming, organisatieontwikkeling, innovatiemanagement, verandermanagement, HRM, cultuurmanagement, marketing, creativiteit, financieel management en projectmanagement. Haar kennis heeft ze aangevuld met mensgerichte vaardigheden als coaching (Master NLP), commerciële vaardigheden en adviesvaardigheden.

Ik geloof dat ieder individu, elke organisatie en elk netwerk beschikt over een groot potentieel aan kansen, je moet ze alleen zien. Ik help graag bij het ontdekken van kansen en het omzetten van kansen in concrete plannen voor de toekomst. Mijn klanten kennen mij als iemand met een brede scope op bedrijfskundig gebied in combinatie met een mensgerichte aanpak. Met mijn scherpe vragen en intuïtie weet ik snel de essentie van een vraag te raken. Om vervolgens praktisch en creatief aan de slag te gaan. Met mijn invalshoek die vaak anders en verrassend is, kan ik nieuwe en onverwachte combinaties tot stand brengen en beweging in gang zetten. Mijn resultaatgerichtheid, directe wijze van communiceren en behoefte aan een breed werkterrein maakt dat ik me het meest thuis voel in een ondernemende omgeving zoals het MKB. Daarnaast werk ik het liefst in de business-to-business-markt.”