Voor ondernemers

Als ondernemer moet u veel zaken weten en kunnen. U kent uw vak, uw markt en uw bedrijf als geen ander. Als bedrijfskundige weet Lantèr veel van de bedrijfsvoering in het MKB. Denk dan aan zaken als strategie, organisatie, marketing, personeel, financiën en innovatie. Lantèr werkt met eenvoudige, praktische werkvormen. Deze zijn gebaseerd op succesvolle methoden en modellen en daar waar nodig helemaal aangepast aan de praktijk van het MKB. Afgelopen tien jaar heeft Lantèr hiermee al meer dan 150 zzp’ers, grote én kleine ondernemers geadviseerd en begeleid bij de ontwikkeling van hun bedrijf.
En dat niet alleen. Wanneer u met u bedrijf wilt groeien, is persoonlijke groei van u als ondernemer cruciaal voor het succes. Lantèr ondersteunt ook uw persoonlijke groei. Hiermee kunt u uw koers vast houden en nog belangrijker: al uw talenten benutten. Zo gaan uw bedrijf én u een mooie toekomst tegemoet.

Advies van Lantèr is altijd maatwerk. Lantèr heeft een groot netwerk in de regio Noordoost Brabant, daardoor is het heel eenvoudig om, daar waar nodig, extra expertise in te schakelen.

Vraagstukken die spelen? Neem contact op met Lantèr.