Voor starters

Een goed idee? Voor u zelf beginnen? Een nieuwe koers voor uw bedrijf?

Daarbij gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs, want bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Het is zaak om eerst te onderzoeken of het haalbaar is om van deze kans een bedrijf te maken. Dat doet u met een ondernemingsplan. Zo’n plan helpt u om uw ideeën op een rij te krijgen, maar is ook van belang om eventuele financiers te kunnen overtuigen. Bent u eenmaal gestart, dan helpt een ondernemingsplan u om uw koers vast te houden.

U kent uw vak, uw klanten en uw markt als geen ander. Maar de zaken naast uw vakgebied zijn net zo belangrijk, zeker wanneer het gaat om het samenstellen van uw ondernemingsplan. Denk aan marketing, de financiën, de organisatie, personeel e.d. Daarover sparren met Lantèr is zeer waardevol. Maar mocht het nodig zijn, dan kan Lantèr ook (een deel van) het plan voor u opstellen. Daarbij adviseren wij u, gevraagd en ongevraagd, over alle zaken die van uw idee tot een succesvol bedrijf maken.

Een keer sparren? Neem contact op met Lantèr.

Woont u in Gelderland? Lantèr is erkend ondernemerscoach bij De Startversneller. U kunt u bij De Startversneller een voucher aanvragen waardoor u de begeleiding van Lantèr grotendeels vergoed krijgt!